Home - Tv

Best of COC's Shakespeare Club: Het Roze Danspaleis

Op woensdag 28 juli is het tijd voor de eerste activiteit in het kader van The best of COC's Shakespeare Club: Het Roze Danspaleis!

(Beeld Victroia False credits: Jan van Breda)

Het Roze Danspaleis is een bewegingsactiviteit en richt zich speciaal op LHBTIQ+ ouderen. Met een bevlogen PlatenDraaier en een rijdend discomeubel, feestelijk decor en hosts is de dansactiviteit een feest. Want dansen is belangrijk om vitaal te blijven, juist nu!

Vanzelfsprekend is er veel aandacht voor veiligheid en gezondheid, daarom kun je op twee manieren meedoen: aanwezig zijn op de locatie of op afstand online.

Volg je ons via de livestream vanuit huis of een verzorgingshuis? Dan kun je ons bellen met een verzoeknummer dat we speciaal voor jou gaan draaien! Er komt regelmatig een telefoonnummer in beeld.

Wil je op 28 juli graag live meedansen? Meld je dan aan! Iedereen die live meedanst wordt van harte welkom geheten door onze vrijwilligers. Op 28 juli staan we voor je klaar met een drankje en een sateetje of een vega bitterbal in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam. Dansen in de tuin mag op 1,5 meter afstand, tenzij je natuurlijk je lief omarmt of iemand anders uit je huishouden.

De dansactiviteit duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en tussendoor is er een pauze met een bijzonder optreden van Victoria False. Drag queen Victoria False, in het dagelijks leven Ger Poels, zet zich al jarenlang in voor roze ouderen. Met haar shows vraagt ze aandacht voor seksuele- en genderdiversiteit onder zorgmedewerkers en bezoekt ze bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen.

De bewegingsactiviteit vindt plaats in de binnentuin van de Hermitage Amsterdam. Live deelname is gratis, wel graag even aanmelden via info@cocamsterdam.nl. Meedoen kan ook via de livestream op: https://www.shakespeareclub.nl

Waar je ook bent: doe mee en dans mee!

Partners:
COC Amsterdam e.o.: https://www.cocamsterdam.nl
Het Danspaleis: https://hetdanspaleis.com/

Meld je aan voor de Nieuwsbrief